|
|
|
|
 |
Uleiul de jojoba, frumusete din plante |
|
Uleiul de jojoba este o ceara lichida, extrasa din semintele unei plante care iubeste caldura desertului american si careia mexicanii i-au spus jojoba.
Folosit in trecut chiar ca moneda de schimb, uleiul de jojoba e renumit astazi pentru efectele de protejare si catifelare a pielii. Este
[...]
|
|
 |
Uleiul de chimen negru revitalizeaza parul deteriorat |
|
Chimenul negru este o planta echivalenta cu sanatatea. Acest ulei era extrem de apreciat de catre egipteni, chimenul egiptean fiind cel mai cunoscut pentru calitatea sa. Fiole cu acest ulei au fost gasite chiar si in mormintele faraonilor. In cultura orientala, chimenul negru se gaseste in alimentat
[...]
|
|
 |
Uleiul de jojoba - produs cosmetic |
|
Arborele de jojoba (Simmondsia chinensis) este originar din Arizona si poate trai si pana la 100 de ani. Frunzele si semintele sale produc o ceara lichida cu proprietati foarte importante pentru ingrijirea si frumusetea personala.
Uleiul esential de jojoba se extrage din semintele arborelui. Este s
[...]
|
| |
|
|
|
|
| Cele mai apreciate articole |
Cele mai vizualizate articole |
|
|
|
|
|
|